Best Western Les Palmeres Calella

Calella, Diputacio 1, Costa Brava, Spania

Situat la 45 km de la Barcelona, Calella, Best Western Hotel Les Palmeres, cu o atmosferă tipic mediteraneeana, este situat la 100 de metri de plajă şi aproape de centrul orasului. Pozitia privilegiată - la jumătatea drumului între Barcelona (45 km) şi Girona (50 km), face acest loc ideal pentru a vizita obiectivele turistice din întreaga Catalunie.

Printre facilităţile hotelului se numără grădina, loc de joaca pentru copii, piscina, jacuzzi şi solar cu vedere panoramica pe terasa de la etajul cinci. Restaurantul hotelului mediteranean (servicii bufet) perminte ca oaspeţii să potă vedea cum este gătită mâncarea comandată.

Hotelul dispune și de cafe-club si cafenea în aer liber precum și de săli de conferinţe spaţioase, cu săli de şedinţă la dispoziţia oaspeţilor. În acest hotel fumatul este 100% interzis, cu excepţia balcoanelor.

Toate camerele sunt dotate cu baie cu uscator de păr, terasă, aer condiționat și încălzire, telefon, televizor, mini-bar. Se oferă la cerere și servicii room service, wi-fi gratuit şi schimb valutar.

Dotări și facilități Best Western Les Palmeres, Calella
Servicii generale: Acces internet, Spalatorie rufe, Lift, Seif la receptie, Închirieri maşini, Acces internet wireless, Sala de conferinte, Room-service, Aer conditionat, Loc de joaca copii, Acces scaun cu rotile, Restaurant propriu, Schimb valutar, Parcare, Camere pentru persoane cu dizabilitati, Centru afaceri, Bar, Camere nefumatori, Încălzire centrală
Servicii in camera: Baie proprie, Telefon, Uscator de par, Minibar, Balcon, Conexiune internet, TV
Activitati sportive: Piscina interioara, centru de masaj, Piscina exterioara, Bai turcesti
Modalitati de plata: VISA, MasterCard
Call-center rezervari: