Calella Palace Hotel Calella

Calella, Costa Brava, Spania

Localizare: hotelul H Top Calella Palace****, renovat complet in anul 2006, este situat in zona rezidentiala a orasului, la numai 200m de centru si la 300m de plaja.

Camere hotelul dispune de 339 de camere (327 duble, 7 single si 5 adaptate persoanelor cu nevoi speciale) dispuse pe 9 etaje si dotate cu 2 paturi, baie completa cu oglinda pentru machiaj, cada si uscator de par, telefon direct, TV cu conexiune satelit, incalzire centrala, aer conditionat, terasa sau balcon.

Hotel: receptie 24h, seif, ascensoare, schimb valutar, magazin, sala de jocuri, sala vizionare TV, bar, cafenea, restaurant climatizat cu servire “a la carte”, cu zone destinate nefumatorilor si cu scaune pentru copii, restaurant cu servire bufet, meniuri pentru copii, show-cooking; in receptie posibilitate conexiune la internet, inchiriere biciclete. Parc, club pentru copii. Camera pentru bagaje si bai puse la dispozitia clientilor pentru ziua de iesire. Piscina climatizata, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, sauna, jacuzzi, sala de fitness. Sala de jocuri, programe de animatie.

Oferta de sejururi
Smart Voyage Costa Brava 2019 - Avion - Pensiune Completa - Camera Dubla - 7 nopti
de la
439.00 EUR
Dotări și facilități Calella Palace Hotel, Calella
Servicii generale: Restaurant propriu, Program artistic, Bar, Shop/mini supermarket, Terasa
Servicii in camera: Baie proprie, Uscator de par, TV, Balcon, Telefon, Seif
Activitati sportive: Sala de fitness, Jacuzzi, Piscina interioara, Solar, Piscina exterioara, Sauna
Call-center rezervari: