Impresii și păreri Calella Palace Hotel Calella

Calella, Costa Brava, Spania

Camere
3.00
Personal/Servicii
3.00
Raport calitate/pret
3.00
Curatenie
3.00
Locatie
3.00
3.0

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
15.07.2017
3.0 din 5
  • Camere3
  • Personal/Servicii3
  • Raport calitate/pret3
  • Curatenie3
  • Locatie3

Buna ziua !!! Ma numesc DORU. Am fost in vacanța la hotelul calella beach. Cazarea și mâncarea sunt Ok . Plaja este frumoasa ,dar nisipul nu este chiar așa de fin și după mai multe zile de mers pe el încep sa va usture tălpile. Apa este curată însă in 4-5 metri este foarte adânca, nu recomand dacă aveți copii mici . Seara este foarte plăcut sa ieșiți la magazine , sunt foarte multe . Pot spune ca am rămas plăcut impresionat. Sunt foarte multe terase și magazine de suveniruri. Acum sa va spun si partea care nu mi-a plăcut: Am luat o vacanța de 7 nopți și 8 zile. Însă de fapt a fost de 7 nopți și 6 zile , căci prima și ultima zi au fost plecarea și sosirea acasa care au durat de dimineața pana seara -in prima zi am avut zborul la ora 16 00 zbor rezervat de agentie , lucru care m-a indignat foarte tare pentru ca biletele de avion ni le-au dat cu 3 zile înainte de plecare iar vacanța am fost condiționați sa o plătim integral cu o luna și... înainte de plecare. DEZAMĂGITOR -iar ultima zi de asemenea ,foarte grea . Avionul la ora 19 00 și plecarea de la hotel la ora 13 30 și bine înțeles cek-outul la ora 10 00. Iar de la ora 13 30 și pana la ora 17 00 am stat numai in autobuzul de transfer de la hotel la aeroport. DEZAMĂGITOR. Sa nu mai spun de ghid-INEXISTENT. Concluzia mea este ca in mare mi-a plăcut locația dar AGENTIA MA DEZAMĂGIT SEJUR PLĂCUT!!!

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Calella Palace Hotel și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: