Club Faraana Reef Resort Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh, Marea Rosie, Egipt

Hotel Club El Faraana Reef

Clubul El Hotelul Faraana Reef este o încântătoare proprietate 4 stele este situat direct la Cliff de Ras Um Sid, cu o plajă privată cu nisip, într-un golf protejat şi cu vedere la recifurile de corali spectaculoase la Marea Roşie şi Parcul Naţional Ras Mohamed Marine. Doar 5 minute de centrul vechi al oraşului Sharm El Sheikh, Marina zonele "de scufundări şi de noapte şic de Naama Bay, cu selecţie variată de baruri, restaurante, cafenele, bazaruri şi cluburi de noapte, Hotel Club El Faraana Corali oferă 450 camere confortabile şi apartamente care depăşesc toate aşteptările!

Sharm El Sheikh Aeroportul Internaţional este de 18 km de hotel.

Sfaturi local: mic Insula Tiran este o zona minunata pentru snorkelling. Insula in sine nu are mult mai mult decat nisipul, dar apele din jur sunt pline de recif teribil în apele de mică adâncime. Plimbari cu barca la insula opri, de obicei, la două rafturi recif alte înainte de a ajunge la insula pentru masa de prânz.

Vă rugăm să reţineţi: Tarife şi condiţii nu sunt valabile pentru deţinătorii de paşaport egiptean.

Textul de prezentare este tradus automat din limba engleza folosind serviciul Google Translate. Ne cerem scuze pentru eventualele greseli.

Dotări și facilități Club Faraana Reef Resort, Sharm El Sheikh
Servicii generale: Asistență medicală, Shop/mini supermarket, Restaurant propriu, Seif la receptie, Bar, Spalatorie rufe, Discoteca, Schimb valutar, Program artistic, Acces internet
Servicii in camera: Telefon, Baie proprie, Aer conditionat, Seif, TV
Activitati sportive: Jacuzzi, centru de masaj, Piscina exterioara, teren volei, Teren de tenis, Sauna
Call-center rezervari: