Hannibal Palace Hotel Port El Kantaoui

Port El Kantaoui, Sousse, Tunisia

Localizare: hotel de 252 de camere, cu arhitectură originală tunisiană, situat într-o ambianţă de lux în Port el Kantaoui, pe plajă, la 25 km de aeroport şi la 8 km de Sousse, înconjurat de posibilităţi de petrecere a timpului liber. 

Facilităţi: restaurante, snack-bar, bar la piscină, cocktail bar, piano-bar, cafenea maură, discotecă, magazine, sală de conferinţe, coafor, închiriere seif. 

Camere: dotate cu aer condiţionat, baie, telefon, minibar - contra cost, TV, balcon sau terasă. Posibilitate de maxim un pat suplimentar. 

Masă: demipensiune tip bufet suedez. 

Sport şi agrement: piscină exterioară şi interioară, piscină pentru copii, teren de joacă, terenuri de tenis, volei, minigolf, biliard, saună, terenuri de golf în apropiere, centru thalasso-terapie în apropiere. 

Observaţii: hotel situat într-un mediu plăcut şi elegant, cu servicii de încredere, recomandat tuturor vârstelor.

Dotări și facilități Hannibal Palace Hotel, Port El Kantaoui
Servicii generale: Shop/mini supermarket, Sala de conferinte, Cafenea, Seif la receptie, Restaurant propriu, Loc de joaca copii, Bar la piscina, Bar, Discoteca, Coafor
Servicii in camera: Minibar, Telefon, Baie proprie, Aer conditionat, Balcon
Activitati sportive: Piscina exterioara, Piscină pentru copii, Sauna, teren volei, Biliard, Piscina interioara, Teren de tenis
Call-center rezervari: