Hotel Akti Musson Paralia Katerini

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

Design-ul modern, facilitatile si pozitia hotelului, ospitalitatea personalului, precum si raportul excelent pret vs servicii oferite recomanda hotelul Akti Musson ca prima optiune pentru o vacanta reusita in Paralia Katerini’s.

Descriere hotel:
Localizare: Hotelul este situat in Paralia Katerini’s, cea mai mare statiune a Rivierei Olimpice, la o distanta de numai 70 m de plaja cu nisip auriu. Pozitia centrala a hotelului faciliteaza turistilor baile in mare, vizitarea tavernelor grecesti unde se pot servi produse
proaspete direct din mare si relaxarea intr-un ambient placut.

Camere: Hotelul are 58 camere camere DBL, TPL, QPL si 2 suite (capacitate maxima 5 persoane).

Camere Standard YARD SIDE - Camere cu vedere la curte, in partea din spate a hotelului, au aceleasi dotari si aceeasi suprafata ca si camerele Front side. Camerele sunt spatioase, decorate modern in culori luminoase si dotate cu toate facilitatile : frigider, seif (contra-cost), TV-plasma, acces internet, telefon, A/C (contra-cost), balcon si baie cu dus si uscator de par.

Camere Standard FRONT SIDE- Camere cu vedere catre strada, in partea din fata a hotelului, au aceleasi dotari si aceeasi suprafata ca si camerele Yard side. Camerele sunt spatioase, decorate modern in culori luminoase si dotate cu toate facilitatile : frigider,
seif (contra-cost), TV-plasma, acces internet, telefon, A/C (contra-cost), balcon si baie cu dus si uscator de par.

Camere PREMIUM FRONT SIDE - Camere renovate in 2018, ce includ un pachet de servicii premium: paturi noi, lenjerie si prosoape de calitate superioara, pachet de bun venit: (1 sticla de vin si 1 sticla de apa plata). Camerele sunt spatioase si au vedere catre partea din fata a hotelului. Sunt decorate modern in culori luminoase si dotate cu toate facilitatile : frigider, seif (contra-cost), TV-plasma, acces internet, telefon, A/C (inclus in tarif ), balcon si baie cu dus si uscator de par.

Dotarea hotelului: receptie deschisa 24h, ascensor, piscina exterioara cu sezlonguri gratuite pentru oaspetii hotelului, restaurant, pool bar, cafenea cu jocuri electronice pentru copii, terasa, internet wi fi in lobby.

Aerul conditionat (optional): se plateste la receptie (5 €/zi/camera).

Dotări și facilități Hotel Akti Musson, Paralia Katerini
Servicii generale: Bar la piscina, Lift, Bar, Cafenea, Terasa, Restaurant propriu
Servicii in camera: Minibar, Conexiune internet, TV, Balcon, Seif, Baie proprie, Aer conditionat, Uscator de par
Activitati sportive: Sporturi Nautice, Piscina exterioara
Call-center rezervari: