Hotel Amathus Beach Ixia

Ixia, Rhodos, Grecia

Hotelul este situat in statiunea Ixia,la 10 km de aeroportul international al insulei Rhodos, la 4 km de centrul orasului Rhodos.

Hotelul ofera 329 camere (standard, apartamente si bungalowuri) dotate cu: balcon sau terasa, baie sau dus, telefon, TV satelit, mini-bar, uscator de par, seif (contra cost), incalzire si de aer conditionat (in functie de sezon)

Facilitati: restaurant principal,3 restaurante (2 a la carte), seri tematice (seara greceasca, seara mediteraneana, seara homarilor), 4 baruri,3 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, piscina interioara, centru SPA,centru fitness, internet,2 magazine,servicii rent-a-car, inchiriere biciclete, 2 sali de conferinte, club copii, tenis de masa, salon de infrumusetare, servicii de asistenta medicala.

Plaja si piscine: Plaja este privata, cu pietris si nisip,trecerea facandu-se printr-un pasaj subteran. Hotelul ofera 3 piscine exterioare,1 piscina pentru copii, si 1 piscina interioara.

Sporturi si Activitati: teren de tenis, sala de fitness, tenis de masa,aerobic, programe de animatie,cursuri de limba greaca,cursuri culinare, degustare de vinuri,muzica live,dansuri folclorice (o data pe saptamana), cabaret-show (o data pe saptamana),centru SPA, sauna,baie de aburi, jacuzzi,sporturi acvatice.

Dotări și facilități Hotel Amathus Beach, Ixia
Servicii generale: Acces internet, Coafor, Închirieri maşini, Asistență medicală, Restaurant propriu, Bar
Servicii in camera: Balcon, Seif, TV, Baie proprie, Uscator de par, Telefon, Minibar, Aer conditionat
Activitati sportive: Sala de fitness, Piscina exterioara, Teren de tenis, Sauna, Piscină pentru copii, Tenis de masa, Bai turcesti, Centru SPA, Piscina interioara
Call-center rezervari: