Hotel Amor Brac

Brac, Insule, Croatia

Bucurându-se de o locaţie avantajoasă, la doar 10 minute de centrul oraşului Supetar, Hotelul Amor este înconjurat de natură liniştită şi bine conservată şi de bătrânii pini de pe pitoreasca insulă Brac.

Proprietatea modern construită este o combinaţie de sticlă, lemn şi elemente de piatră, având totuşi o amprentă tradiţională. Verdele liniştitor şi tonurile calde din interior, cu atenţie acordată confortului şi detaliilor, vor asigura o şedere cu adevărat relaxantă la Amor.

Restaurantul central al complexului Velaris, unde este amplasat hotelul, oferă o experienţă culinară diversificată. Restaurantul principal serveşte un mic dejun bogat, iar pentru cină există o varietate de mâncăruri gătite pe bază de carne, peşte, legume şi altele. Lista vastă de vinuri încheie oferta.Aflat în incinta Hotelului Amor, restaurantul à la carte Amor va satisface cu siguranţă toate gusturile, mesele fiind pregătite cu talent de către bucătarul şef.

Dacă vă place să serviţi masa în aer liber, aproape de mare şi de pini, restaurantul Beach este cea mai bună alegere. Acolo puteţi gusta produse delicioase în stil fast-food şi mâncăruri unice.    

Dotări și facilități Hotel Amor, Brac
Servicii generale: Loc de joaca copii, Terasa, Restaurant propriu, Acces internet, Bar, Seif la receptie
Servicii in camera: Uscator de par, TV, Balcon, Minibar, Telefon, Conexiune internet, Aer conditionat, Baie proprie
Activitati sportive: Centru SPA, Tenis de masa, Teren de tenis, Piscina exterioara, Sauna, centru de masaj, Jacuzzi, Sala de fitness
Call-center rezervari: