Impresii și păreri Hotel Andreolas Beach Laganas

Laganas, Zakynthos, Grecia

Camere
3.00
Personal/Servicii
3.00
Raport calitate/pret
3.00
Curatenie
3.00
Locatie
3.00
3.0

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Zamfir Sofia, Bucuresti
10.09.2016
3.0 din 5
  • Camere3
  • Personal/Servicii3
  • Raport calitate/pret3
  • Curatenie3
  • Locatie3

Am fost cazata la camera 110 , iar mirosul de mucegai din mobilier m-a făcut să renunț la trei nopți de cazare , am dormit în miros insuportabil. Copilul meu nu a rezistat mirosului puternic de mucegai care se simte exact când te așezi să dormi. Patronul hotelului este o fire de om acru...am cerut să îmi schimbe camera contra cost dar a dat un răspuns sec si cu indiferenta. Acest om probabil are ceva cu românii s-au cu agenția de turism care ne trimit la el. Micul dejun este compus din oua,șuncă,cașcaval ,ceai, lapte transparent,cafea transparenta,compot de piersici cu piersici închise la culoare,unt si gem la cutiute si se repetă din prima zi până la plecare , fără a mai schimba ceva. Locația la exterior este bn calitate Pret dar în camera unde am fost cazați e insuportabil să dormi 6 nopți cu acel miros. Mobilierul din cam 110 este umflat de apa iar mirosul este explicat. Nu recomand.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Andreolas Beach și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: