Impresii și păreri Hotel Apartments Aspida Polichrono

Polichrono, Halkidiki Kassandra, Grecia

Camere
4.00
Personal/Servicii
5.00
Raport calitate/pret
4.00
Curatenie
4.00
Locatie
4.00
4.2

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Ciprian, Brasov
20.06.2017
4.2 din 5
  • Camere4
  • Personal/Servicii5
  • Raport calitate/pret4
  • Curatenie4
  • Locatie4

Este un hotel aproape de plaja...cam la 3 minute de mers pe jos, curat, cu chicineta si frigider, chicineta fiind utilata cu plita electrica ,vase, farfuri , tacamuri. Baia cu prosop ,hartie igienica, ...terasa mare , gazon ingrijit, o mica piscina si un bar...personal amabil...nu are vedere spre mare. Noi am fost in sept 2016...si iunie 2017...multumiti...taverne, restaurante, o faleza lunga pe care te poti plimba...recomand rosiile, ceapa, uleiul de masline natural pe care il veti gasii in plimbariile prin statiune...fructe ca pepenele si cel rosu si cel galben...bunii....temperaturiile ok in aceasta perioada ...inceput de iu ie si sfarsit de septembrie nu e f aglomerat. O statiune linistita. Multumiti ...daca e sa ne intoarcem o vom face cu placere .

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Apartments Aspida și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: