Impresii și păreri Hotel Bella Vista Qawra

Qawra, Litoral Malta, Malta

Camere
4.00
Personal/Servicii
4.00
Raport calitate/pret
3.00
Curatenie
4.00
Locatie
2.00
3.4

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Valcov Nicolai, Bucuresti
26.09.2016
3.4 din 5
  • Camere4
  • Personal/Servicii4
  • Raport calitate/pret3
  • Curatenie4
  • Locatie2

Camera buna, spatioasa, mai putin sistemul de conditionare, insuficient fata de conditiile climatice. Personalul de la receptie amabil la toate solicitarile privind deplasarile in oras, procurarea unui safe in camera, etc. Mancarea foarte buna si suficient de diversificata. Raportul calitate/pret acceptabil. Curatenia buna, prosoapele se schimba zilnic, la cerere (aruncand prosoapele vechi pe podea). Accesul in oras este asigurat de o statie de autobuz aproape de hotel, dar unele autobuze nu opresc fiind aglomerate (de exemplu cel de Valetta) si a trebuit sa le luam in sens invers, cateva statii, pentru a le lua de la capat Desi nu eram clientii lor, ne-am bucurat de toate serviciile solicitate ghizilor companiei Travel Malta.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Bella Vista și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: