Impresii și păreri Hotel Berlin Golden Beach Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, Litoral Bulgaria, Bulgaria

Camere
4.00
Personal/Servicii
3.00
Raport calitate/pret
3.00
Curatenie
3.00
Locatie
4.00
3.4

media celor 2 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Maria Capitanu, Bucuresti
26.06.2017
4.0 din 5
  • Camere4
  • Personal/Servicii4
  • Raport calitate/pret4
  • Curatenie4
  • Locatie4

O vacanță reușită, camera spatioasa cu 2 paturi mari, curățenia se face zilnic. Personalul pare puțin, nu vorbesc engleza decât câțiva, nu e f drăguț, în sensul că rar vedeai amabilitate dar cred ca si din cauza faptului că sunt mulți turiști germani si rusi nesimțiți. În ultimele zile au apărut și români. Mâncarea e acceptabilă. Băieții mei (7 si 3 ani) au găsit mereu ceva sa mănânce și încă ar fi vrut să mai stăm câteva zile. Locația e frumoasa ,cu acces direct pe plaja , la capătul stațiunii, piscină e micuță dar curata (in fiecare dimineata se lua proba de apă din ea). E al doilea an in care am fost aici si nu ne pare rau . Anul trecut au avut echipa de animatori mai activa si mai buna.

24.07.2016
2.8 din 5
  • Camere4
  • Personal/Servicii2
  • Raport calitate/pret2
  • Curatenie2
  • Locatie4

Camerele, se incadreaza pentru 4 stele, Europa de est Personalul slab calificat Serviciile foarte proaste. Schimbarea asternuturilor si a prosoapelor , doar daca te duci dupa ei. La asternuturi trebuie sa le arati ca sunt vechi si multe dintre ele arse de la spalat. Curatenia lasa de dorit. Nu vin sa-ti ridice zilnic, gunoiul din camera si nici sa stearga prin camera. Cei cazati cu fata spre munte suporta si miasme...gen gunoi Mancarea EXECRABILA. Doar 4-5 tipuri de mancare extrem de prost gatite. Am mancat si carne stricata. Ca peste tot , unde vrei sa para mancare mai multe, amesteca legumele intre ele in mai multe moduri, umpland mesele de prezentare Observa ca sunt anumite mancaruri care se termina mai repede (ciorba de pui si altele care mai au putin gust) si nu pun altele, decat daca te duci dupa ei Pun mancarea din ziua precedenta la loc, acoperind eventualele stricaciuni cu sosuri sau alte mai proaspete deasupra. Plaja, la fel ca la noi, nu este curatat de alge...decat de vant sau ploaie, chiar daca PUTE Au fost foarte multi romani, cazati in acest hotel, care au luat bilete prin mai multe agentii si TOTI AU FOST EXTREM DE NEMULTUMITI DE EVITAT, SUB ORICE FORMA !!!

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Berlin Golden Beach și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: