Hotel El Mouradi Skanes Beach Skanes

Skanes, Monastir, Tunisia

Localizare
Hotelul este situat in Skanes, la 7 km de aeroportul din Monastir, in apropierea terenulu de golf Palm Links, la 8 km de Sousse si la 13 km de centru orasului Sousse.

Cazare
Hotelul are camere duble, triple si junior suite. Toate camerele au balcon, baie cu cada sau dus, telefon, tv satelit, minibar, seif.

Facilitati
Hotelul are 3 restaurante si 5 baruri. Restaurant Tulipe, pizzeria Narcisse, restaurant Marguerite, lobby bar, american bar, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea, club de noapte, magazine, schimb valutar.

Plaja
Hotelul este situat pe plaja.

Sporturi
Piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara, sauna, jacuzzi, centru spa, teren de tenis, tenis de masa, biliard, dart, minigolf, petangue, volei pe plaja, programe de animatie in timpul zilei si seara, miniclub.

Dotări și facilități Hotel El Mouradi Skanes Beach, Skanes
Servicii generale: Club de noapte, Program artistic, Schimb valutar, Pizzerie, Restaurant propriu, Cafenea, Shop/mini supermarket, Bar, Lobby, Bar la piscina
Servicii in camera: TV, Balcon, Baie proprie, Telefon, Minibar
Activitati sportive: Jacuzzi, Tenis de masa, Biliard, Centru SPA, Piscina exterioara, Sauna, Piscină pentru copii, Volei pe plaja, Teren de tenis
Call-center rezervari: