Impresii și păreri Hotel Flora Mamaia

Mamaia, Hotel Flora, jud. Constanta, Romania

Camere
1.00
Personal/Servicii
1.33
Raport calitate/pret
1.00
Curatenie
1.00
Locatie
2.33
1.3

media celor 3 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Rodica, Cluj Napoca
12.08.2016
1.6 din 5
 • Camere1
 • Personal/Servicii2
 • Raport calitate/pret1
 • Curatenie1
 • Locatie3

Din nefericire am ajuns in acest an in frumoasa statiune Mamaia la hotel Flora care cu indulgenta ar trebui sa aiba 2 stele. Camerele sunt foarte mici, mobilier in stare buna si aer conditionat dat cu o mocheta veche, urat mirositoare. Baia este groaznica. Nu exista cabina de dus, doar o perdea oribila, pe jos un fel de mocheta imputita si veche, iar despre uscator de par nici nu poate fi vorba.Personalul de la receptie destul de amabil. Camerista in schimb intra zilnic si pune in baie o hartie igieneca. Atat. In sapte zile nu a aspirat niciodata. In ziua sosirii am gasit in baia 2 pliculete de sampon si doua cojite de sapun. Le-am folosit a doua zi dar pana la plecare nu am primit altele. Asternuturile si prosoapele se vad ca sunt foarte vechi, uzate cu pete care nu mai pot fi inlaturate prin spalare. Sezlongurile de pe plaja hotelului sunt gratuite daca faci consumatie de 20 lei/persoana/zi. Deci numai gratis nu sunt. Cu siguranta nu voi reveni aici si nici nu voi recomanda nimanui acest hotel

Bogdan, Bucuresti
30.07.2016
1.4 din 5
 • Camere1
 • Personal/Servicii1
 • Raport calitate/pret1
 • Curatenie1
 • Locatie3

Mamaia...minunata statiune unde din pacate o sa intalniti si hotelul Flora de 3 rahati nu stele! Pe langa peretii spoiti din camere cu un TV cu o mare dunga pe mijloc...ca sa ai la ce privi, te lovesti de o baie infecta cu obiecte sanitare de 5-6 ani...sau de proasta calitate..gen: lampa de iluminat ruginita, dush ruginit, portprosop rupt si cazut pe jos.... Sa zicem ca ati trecut peste toate cele de mai sus o sa va loviti de un restaurant de tot rahatul cu 5 persoane total nepregatite( la momentul cand scriu acest post am deja o ora de cand stau la masa si nu mi-a debarasat nimeni masa ...nu mai zic sa imi ia comanda)...mancare putina si proasta. O copila la bar care nu cred ca are nici macar buletin....fata unuia dintre ospatari... Prosoapele le vei vedea shimbate sau hartie la baie doar daca asteptati...scuze panditi femeia de la curatenie sa o rugati cu ceva bani... Atat am sa va spun, nici moka daca este nu veniti la FLORA,...FUGITI!

Beer Angela, Petrosani
23.08.2015
1.0 din 5
 • Camere1
 • Personal/Servicii1
 • Raport calitate/pret1
 • Curatenie1
 • Locatie1

total dezamagita de hotelul flora.camerele foarte foarte mici,nu am avut destul loc in camera pt 2 persoane,geamul ,nu se deschidea,frigiderul faorte mic unde nu incapea aproape nimik,receptionerele nu au fost prea amabile,la baie ,apa de la dus nu se scurgea in scurgere ,ci in toata baia,se facea balta de apa .dalele din fata hoteluli foarte stricate si sparte,m-am lovit de 2 ori la un deget de la picior foarte tare,si cand le-am spus ca se pot accidenta si altii acolo nu le-a convenit,deci in concluzie masurile camerei de hotel,frigiderul si alte lucruri negative clasifica hotelul la 1 stea ,nicidecum la 3 stele,,singurul lucru bun de acolo au fost cameristele,care faceau curatenie bine in camera,si erau foarte amabile daca le cereai ajutorul sau aveai intrebari,nota 10 cameristelor,.nu recomand nimanui acest hotel flora din mamaia.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Flora și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: