Hotel Lidia Venus

Venus, jud. Constanta, Romania

Aflat in statiunea Venus, la 50 de metri de plaja nisipoasa, Hotel Lidia beneficiaza de un cadru natural superb, perfect pentru recreere si regasirea echilibrului departe de agitatia orasului. Apreciat la 2 stele, complexul ofera acces larg si intrare lina in mare, fiind potrivit pentru turistii dornici de a petrece un sejur pe litoral la preturi mai mult decat convenabile.

Complexul este construit pe 5 nivele si pune la dispozitia oaspetilor 124 de camere matrimoniale si 2 apartamente, toate fiind dotate cu baie proprie, cu balcon, minibar si TV cu cablu. Conditiile de cazare sunt bune, camerele fiind primitoare si confortabile desi nu au fost in totalitate renovate si au suferit doar imbunatatiri in anul 2005.

Datorita pozitiei privilegiate de care dispune hotelul, din majoritatea balcoanelor poate fi admirata privelistea plajei si a Marii Negre, astfel ca unitatea reprezinta o solutie ideala de cazare pentru turistii atrasi de romantismul apusului si a rasaritului din apele marii. Decorul camerelor asigura un cadru intim si un ambient reconfortant, garantand un sejur de neuitat in frumoasa statiune romaneasca.

Hotel Lidia detine si un restaurant cu bar de zi, servind meniuri delicioase din bucataria internationala si traditionala, precum si bauturi savuroase alcoolice si nonalcoolice. Terasa de vara a complexului este ideala pentru petrecerea unor momente relaxante admirand frumusetea marii si savurand preparate alese.

Text (c) - viaRomania.eu

Dotări și facilități Hotel Lidia, Venus
Servicii generale: Terasa, Seif la receptie, Restaurant propriu, Bar, Parcare
Servicii in camera: TV, Baie proprie, Pat dublu
Call-center rezervari: