Impresii și păreri Hotel Lidia Venus

Venus, jud. Constanta, Romania

Camere
2.00
Personal/Servicii
1.00
Raport calitate/pret
1.00
Curatenie
2.00
Locatie
4.00
2.0

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Ligia29, Toplita
09.08.2016
2.0 din 5
  • Camere2
  • Personal/Servicii1
  • Raport calitate/pret1
  • Curatenie2
  • Locatie4

Sunt foarte dezamagita de sejurul petrecut in acest hotel. Atunci cand am facut rezervarea eram foarte incantata de locatie si de faptul ca a fost recent renovat. Am fost cazati de cum am ajuns, asta insemnand ora 12. Desi exista o parcare in care se gaseau locuri libere, nu am reusit sa primim si noi un loc de parcare. Camerele au fost ok. Curate, proaspat renovate si dotate cu aer conditionat, dar cam atat. Prosoapele si lenjeria de pat erau foarte patate. In pachetul achizitionat aveam incluse 2 mese: micul dejun si o alta masa la alegere. Restaurantul era destul de mare dar pe mese nu gaseai fete de masa si de multe ori gaseai firimituri pe scaune. Ospatarii habar nu aveau sa serveasca. Au fost zile in care am fost nevoiti sa asteptam si 25 de min pentru un fel de mancare, iar dupa ce asteptatam atat mai stateam inca 5 minute pentru ca nu aveam tacamuri. Incurcau comenzile, iar din lipsa de personal, inclusiv femeile de la curatenie serveau la mese. Mancarea a fost ok cat de cat, dar au un meniu saracacios, iar cantitatea portiilor difera de la o zi la alta sau in functie de cine iti aduce mancarea. La bar nu gaseai decat o sticla de Alexandrion, vreo 2 sticle de vin, 3 sortimente de suc si 2 sortimente de bere. Dupa parerea mea, nu isi merita cele 3 stele. Sunt multe lucruri de imbunatatit si cu siguranta noi nu vom mai calca pe acolo.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Lidia și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: