Hotel Seabank Resort Mellieha

Mellieha, Litoral Malta, Malta

Noul Hotel SEABANK RESORT 4* All Inclusive **** va fi unul dintre cele mai cautate hoteluri din Malta, oferind sistemul de all inclusiv pentru cei care doresc asa ceva, precum si camere cu vedere la marea Mediterana.
Este ideal pozitionat peste drum de plaja statiunii Mellieha - cea mai cautata si intinsa plaja naturala cu nisip din Malta - motiv pentru care este preferat de catre familii cu copii, cupluri sau personae iubitoare de sporturi acvatice.

Facilitati:
285 camere impartite pe 5 etaje cu baie cu cada si dus, aer conditionat centralizat, balcon sau terasa, telefon direct, TV prin satelit, uscator de par, minibar/frigider (contra cost), seif (contra cost), ventilator de tavan, masa si fier de calcat (la cerere), facilitati de ceai/cafea (la cerere, contra cost), card magnetic de acces in camera, birou. 9 baruri si restaurante: Maya Beach, White Horses, The Jungle Theme Restaurant, Le Mar Pizzeria, Trattoria De Buono, Café Latino Punta Rena, La Baiha Cocktail Bar, Le Lagune Pool Bar, Mariners PubCentru SPA si Sala de Fitness: Atrium Health & Fitness Centre, Piscina exterioara & piscina interioara cu sectiuni pentru copii, Jacuzzi, Bowling, Animatie Kids Club.

Dotări și facilități Hotel Seabank Resort, Mellieha
Servicii generale: Activitati distractive, Restaurant propriu, Bar, Loc de joaca copii
Servicii in camera: Uscator de par, TV, Baie proprie, Minibar, Telefon, Balcon, Aer conditionat, Seif
Activitati sportive: Piscină pentru copii, Sala de fitness, Piscina exterioara, Centru SPA, Jacuzzi, Bowling, Piscina interioara
Call-center rezervari: