Impresii și păreri Hotel Titanic Beach & Resort De Luxe Lara Kundu

Lara Kundu, Antalya, Turcia

Camere
5.00
Personal/Servicii
5.00
Raport calitate/pret
4.00
Curatenie
5.00
Locatie
5.00
4.8

media celor 1 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
POPA, MOINESTI
26.06.2017
4.8 din 5
  • Camere5
  • Personal/Servicii5
  • Raport calitate/pret4
  • Curatenie5
  • Locatie5

DA DA,il recomand cu toata sinceritatea.Doar cei cu mofturi excelate,sau poate care nu au mai vazut si altceva,poate comenta negativ locatia.Totul e facut cu maxima responsabilitate,drag,bun simt si de specialisti in domeniu.Mancarea intr-un sejur de 7 zile,nu ai timp nici sa o gusti pe toata.Dulciurile am incercat sa vad fiecare cum e,dar nu am putut ca zilnic erau tot altele incat la un moment dat nu mai stiam ce sa incerc.Pe plaja,pana in masa de pranz veneau cu fructe,care ti le ofereau gratis.Se ofera si excursii (contra cost),seara sunt spectacole langa piscinile de la hotel,nu ai timp de plictiseala,doar de regret ca se termina sejurul.Bauturile sunt fine,fara limite,dar in bunul simt.Vreau sa repet experienta dar stau sa mai treaca ceva timp,sa simt totul ca si prima data.Am mai fost si in alte locatii,dar pana acum e pe primul loc in inima mea.Mergeti si o sa-mi dati dreptate. Asta sa petrecut in 2015 luna Iulie.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Titanic Beach & Resort De Luxe și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: