Hotel Voila - Caraiman Mamaia

Mamaia, Statiunea Mamaia, jud. Constanta, Romania

Hotel Voila (ex Caraiman Resort), renovat in 2013este amplasat in nordul statiunii Mamaia, chiar pe malul lacului Siutghiol, oferind o priveliste superba si acces larg plaja cu nisip si intrare lina in mare.

Hotelul ofera cazare in camere duble renovate cu baie proprie, minibar, aer conditionat si TV, camera pentru pastrarea in siguranta a bagajelor, casa de schimb valutar, restaurant de categoria I si bar. Mai mult, unele camere comunica intre ele, fiind ideale pentru familiile aflate in vacanta.

De asemenea, hotelul dispune de centrala termica proprie, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, sala de fitness, bar si un spatiu de relaxare incluzand o piscina termica proprie, sauna si servicii de masaj.

Hotel Voila pune la dispozitia clientilor si o parcare proprie, in permanenta supravegheata si un spatiu de joaca pentru copii.

Preturile accesibile, serviciile variate si inalt calitative, facilitatile speciale oferite copiilor precum si locatia excelenta sunt doar cateva din atuurile Hotelului Voila Mamaia.

Text (c) - viaRomania.eu

Dotări și facilități Hotel Voila - Caraiman, Mamaia
Servicii generale: Seif la receptie, Loc de joaca copii, Sala de conferinte, Parcare, Schimb valutar, Restaurant propriu, Camera de bagaje, Bar
Servicii in camera: Aer conditionat, Minibar, Baie proprie, TV
Activitati sportive: Piscina exterioara
Call-center rezervari: