Impresii și păreri Hotel Voila - Caraiman Mamaia

Mamaia, Statiunea Mamaia, jud. Constanta, Romania

Camere
3.00
Personal/Servicii
3.00
Raport calitate/pret
3.50
Curatenie
3.50
Locatie
3.50
3.3

media celor 2 evaluari

Am fost acolo și vreau sa public părerea mea!

Trimite parerea ta!
Laura Sinar, Sibiu
11.08.2016
1.8 din 5
  • Camere1
  • Personal/Servicii1
  • Raport calitate/pret2
  • Curatenie2
  • Locatie3

Buna ziua,am avut cazare pentru 5 nopti la hotel Caraiman si din pacate impresiile nu sunt bune.Incepem cu prima zi,imediat dupa cazare am constat ca prosoapele nu erau tocmai curate,aerul conditionat abia se simtea,usa de la balcon era cea de la infiintarea hotelului, iar la ora 18:45 nu mai era apa calda.Dupa certuri cu cei de la receptie problema cu apa calda a fost rezolvata la ora 21:00. In a 2-a zi, am avut o alta surpriza: micul dejun este in sistem bufet suedez, insa in acelasi timp "impinge tava" - trebuia sa stai la coada (care uneori era formata chiar si de 100 persoane). In a 3-a zi, pentru ca din nou nu am avut apa calda, am facut o reclamatie scrisa la receptie, iar dupa cateva ore am fost sunati si mutati la hotelul Voila, unde am avut parte de alte conditii.

Daniela, Arad
12.09.2015
4.8 din 5
  • Camere5
  • Personal/Servicii5
  • Raport calitate/pret5
  • Curatenie5
  • Locatie4

Bună ziua, am avut sejur de 6 nopti la începutul lui septembrie aici si am fost foarte mulțumiți in ciuda review urilor nu prea bune. Suntem o familie tanara cu copil de un an jumătate. Cand am ajuns la hotel am cerut la recepție o camera buna si linistita cu vedere spre lac și ni s a spus ca se poate dar dupa ora 14 sa fie gata cateva camere sa n alegem ce dorim.am primit camera 2106 etajul 1 cu vederea spre lac si era f liniște. Camera mare, curata, aerul condiționat funcționa bine, apa la baie curgea bine, totul era perfect. Cameristele f dragute ne au ajutat de cate ori am cerut ceva chiar ne au calcat si haine. Prosoapele erau schimbate zilnic, curățenie zilnic,lenjeria d pat ne a schimbat o a 3 a zi. Am gasit in baie sapun, sampon si casca de dus. Frigiderul funcționa f bine. Micul dejun era f bogat si variat.copilul manca in scaun de masa pt el. Terasa p care luam masa f frumoasa cu vedere superba. Totul la superlativ. Restaurantul hotelului are mancare proaspătă si f buna un pic cam scumpa. Servirea si serviciile f bune. Locul de joaca este un maare plus fiind de calitate si f bine intretinut. La piscina nu am fost. Terasa frumoasa. ..totul curat. Plaja , supermarket , statie microbuz si trenulet f aproape. Raport calitate preț f f f f f f bun. Chiar nu ne așteptam sa fie așa bine având în vedere ca a fost cea mai ieftina cazare din mamaia in acea perioada. Ne au depășit așteptările clar! Salteaua nu era f confortabila asta ar fi.singura nemulțumire.

 

Atenție! Informațiile prezentate în această pagină reprezintă strict opiniile și părerile autorilor despre Hotel Voila - Caraiman și au fost publicate la cererea și cu acordul acestora.

VIAROMANIA ® face toate eforturile pentru a elimina mesajele defăimătoare, calomnioase sau jignitoare și nu poate fi trasă la raspundere pentru conținutul acestei pagini.

 
Call-center rezervari: