Mirage MedSPA Hotel Eforie Nord

Eforie Nord, Dorobantilor 1, jud. Constanta, Romania

Hotelul Mirage din Eforie Nord a devenit Mirage MedSPA Hotel 4*, prin investitia, abia finalizata, intr-un centru de sanatate ultramodern.

Localizat la aproximativ 50 m de plaja si clasificat la categoria 4 stele, Mirage MedSPA Hotel ofera servicii turistice de cazare si restauratie la standarde internationale.

Capacitatea de cazare consta in 63 de camere duble si 12 apartamente, prevazute cu balcon, baie cu cabina de dus, televizor si cablu tv, telefon, frigider, aer conditionat. 

Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate MirageMedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.

Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, o capacitate de 300 de oaspeti pe zi, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dusuri ciclonice si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai. 

Mirage MedSPA imbina armonios terapiile medicale de recuperare bazate pe factori terapeutici naturali remarcabili - namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, soarele, apa de mare si lac, plante cu efecte tamaduitoare din zone alpine nepoluate, uleiuri esentiale aromatice - cu produsele Gerovital H3 incluse in programe anti-imbatranire, terapii de relaxare si invigorare, de reducere a efectelor stressului, masaje traditionale, terapii corporale si faciale, toate menite sa restabileasca echilibrul fizic, mental si emotional al organismului privit in ansamblu. 

Dotări și facilități Mirage MedSPA Hotel, Eforie Nord
Servicii generale: Parcare, Restaurant propriu, Terasa, Acces scaun cu rotile, Bar, Încălzire centrală, Seif la receptie, Coafor, Lift
Servicii in camera: Baie proprie, Aer conditionat, Balcon, Pat dublu, TV, Telefon, Minibar
Activitati sportive: Baza de tratament proprie, Centru SPA, Piscina interioara, centru de masaj
Modalitati de plata: USD & EUR, Tichete de Vacanta, VISA, MasterCard, American Express
Call-center rezervari: