Studio Gianna Lefkáda

Lefkáda, Lefkáda, Grecia

Localizare: Studiourile Gianna sunt localizate in Perigiali și sunt considerate a fi un loc ideal de cazare pentru familii și cupluri, deoarece sunt puțin ferite de forfota stațiunii vecine, Nidri de asemenea o stațiune in care se ajunge printr-o plimbare pe jos in 10 minute. Distanța pană la plajă este de 500 de metri.

Facilitățile hotelului: Studiourile sunt o afacere de familie, compusă din 7 camere cu 2 sau 3 paturi, fiind o alegere potrivită pentru vacanța cu familia. Studiourile pun la dispoziția turistilor acces internet wi-fi gratuit și parcare cu locuri limitate. 

Facilitățile camerelor: Toate camerele sunt cu vedere la mare, asupra golfului Nidri și dispun de aer condiționat (5 euro/camera/zi), seif (contra cost – 10 euro/saptamană), internet wi-fi (gratuit), chicinetă complet utilată, minifrigider, baie cu duș și balcon cu terasă, unde se găsește o masuță cu 2 scaune.

Self catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).
 

Oferta de sejururi
Early Booking 2019 - Avion - Fara Masa - Camera dubla - 7 nopti
de la
195.00 EUR
Early Booking 2019 - Individual - Fara Masa - Camera dubla - 7 nopti
de la
55.00 EUR
Early Booking 2019 - Autocar - Fara Masa - Camera dubla - 7 nopti
de la
140.00 EUR
Dotări și facilități Studio Gianna , Lefkáda
Servicii generale: Acces internet
Servicii in camera: Balcon, Minibar, Baie proprie, Două paturi separate, Aer conditionat, Conexiune internet, Pat dublu, Seif, Bucatarie in camera
Call-center rezervari: